onsdag 9 januari 2008

Vad händer med vädret?

För att rensa hjärnan lite gav jag mig ut på en löprunda. I mörker och regn. Som väntat började det regna just precis när jag skulle gå ut, men det var bara att bita ihop och få det avklarat. Har jag ändå bytt om och tagit mig utanför dörren ger jag inte upp så lätt! Efter ett tag slutatde det regna och det kändes riktigt bra. Jag ökade tempot och tyckte att jag sprang på ganska bra. Iallafall med tanke på att jag har varit halvsjuk i flera veckor och absolut inte är i form. Det brukar vara lättare att springa snabbt när jag är arg eller ledsen. Man får liksom lite mer kraft då. Ibland iallafall. Efter att jag sprungit i ungefär en kvart började det dock hagla. Och inte lite heller, det bara öste ner. Och helt plötsligt är det något som blinkar till, oj en lampa som gick sönder tänkte jag, men sen kom en smäll. Det åskade alltså mitt i vintern. Vad händer med vädret egentligen? Sen blev hagelskuren värre än någonsin och när jag vände hemmåt och fick vinden i ansiktet började jag ångra att jag gett mig ut. Såg knappt var jag satte fötterna eftersom jag var tvungen att halvblunda för att inte få isbitar i ögonen. Mitt stackars ansikte däremot fick ta emot massa stick. När jag nästan var hemma slutade det såklart, och när jag gick in genom porten regnade det inte ens. Min vanliga tur alltså. Men jag får väl ändå vara nöjd över 6 km (oplanerad) tempolöpning..

5 kommentarer:

Anonym sa...

bra då hörde jag inte fel. jag trodde mina fönster skulle gå sönder.

Steelfire sa...

HEJ! Din blogg finns nu med i min inspirationslista på min blogg. Titta gärna in! ellamella.blogspot.com

Löpning & Livet sa...

jenny: Ja gissa om jag blev rädd när det plötsligt börjar blixtra och dundra precis intill mig (kändes så iaf) :)

Steelfire: Tackar! :) Din finns numera med på min!

Anonym sa...

Hej på dig. Såg din kommentar på mitt inlägg. Och nu ser jag ju att du har länkat till mig och allt. Ska kolla in din blogg, men nu ska jag ut och.... springa.... Det tråkiga är ju att det ska ösregna hela tiden i den här staden...

Löpning & Livet sa...

River: Ja jag hatar verkligen den här stan på vintern! Jag vill ha snö och fem minusgrader!