måndag 28 januari 2008

Det blir aldrig som man tänkt sig

Insåg att det får räcka med ett krafttagspass idag. Känner mig pigg i kroppen men med huvudet är det lite värre, så det fick bli en timmes sömn och lite mental träning istället. Och det är ju bra det med, då kommer jag vara extra laddad på krafttagspasset så jag kan lägga på nån extra vikt här och där. Springa kan jag göra en annan dag, kanske redan imorn om träningsvärken inte är för hemsk..

5 kommentarer:

Em Löfgren sa...

bra att du lyssnar på kroppen och vilar!! speciellt om du ska orka sån monsterjobb vecka som du skrev om!!

Löpning & Livet sa...

emliscious: Ja det är superviktigt!

Em Löfgren sa...

ack för din kommentar och jag förstår precis hur du menar! vissa äter fel och för mycket andra äter bara fel och vissa äter för lite! alla sakerna ställer till det om man vill nå sina mål!

Sofy sa...

Gulliga du! Ja, snart ska jag dricka te. Tror det blir blåbär/lingon idag. Hoppas det går bra med din monstervecka. Förresten,var det inte idag det var lägenhetsdax!? GRATTIS i så fall!!!

Löpning & Livet sa...

Sofy: jag ska också dricka te nu.. blir nog japansk körsbär, mumsigt! Imorn är det kontraktsskrivande! =)