måndag 14 januari 2008

Städning och beslutsångest

Det är tråkigt att städa. Väldigt tråkigt. Så därför var det lika bra att få det gjort direkt efter frukosten så att man kan tänka på annat resten av dagen. För det har jag minsann. Annat att tänka på alltså. Hur ska jag lyckas planera in all träning jag vill hinna med exempelvis. Det går inget vidare. När den enda krafttagsinstruktöreren (krafttag=samma som bodypump men varje instruktör har sin egen koreografi och musik) jag tycker är ok har pass på måndag kväll 19.30 och jag ska upp 04.30 dagen efter får jag väldigt stor beslutsångest! Ska jag gå och sen vara tvungen att skynda mig att duscha och slänga i mig nån mat för att hinna i säng i tid? Eller ska jag ta det en annan dag på en sämre instruktörs pass? (Det är en fördel med pump jämfört med krafttag, oavsett vilken instrukttör det är som har passet är det samma koreografi). Eller ska jag hoppa över det, springa och sen kolla på idrottsgalan ikväll istället? Måste medge att det senare alternativet låter bättre.. Men så ska ju Ellen på krafttag för en gångs skull så då borde ju jag också gå.. Ilandsproblem! Och sen är det ju massa annat jag vill kunna klämma in också.. Varför har inte veckan fler dagar? Jag vill fika och umgås med mina vänner också. Men det är så svårt när vi hela tiden jobbar/går i skolan så olika tider. Man borde få en dag i veckan då alla är lediga samtidigt. Då det inte går att boka in något annat än massa mysigheter! Det skulle jag införa om jag var chefen över världen!

Jaja nu är iallafall allt julpynt bortplockat och lägnheten dammsugen och lite renare än innan. Det känns ganska bra. Jag har liksom inte kunnat lämna julen helt, men nu när det inte finns några spår kvar av den kanske jag kan komma in i mina rutiner igen och det kan bli lite mer ordning och reda i mitt liv!

5 kommentarer:

Em Löfgren sa...

att veckan gärna får ha fler dagar håller jag med!!! och dagarna får gärna ha fler timmar!! =) men du, städa?! det är ju roligt!! =)

Sofy sa...

Bra där med städning!
Jag röstar på löpning + idrottsgala. Dumt att börja veckan med att vara toktrött redan på tisdagen pga forcerat schema. Annars så låter det lite bra med krafttag...i alla fall om instruktören är bra!

Löpning & Livet sa...

emliscious: Ja tänk vad mycket mer man skulle hinna med om dygnet var några timmar längre!

sofy: Nu har jag bestämt mig för löpning, fika med vän och idrottsgala på tv! Ett bra beslut, krafttag får vänta tills imorn (fast med en lite sämre instruktör, men det får det vara värt!)

Anonym sa...

Schysst.. "för en gångs skull", haha. Men det gick faktiskt riktigt bra, så håll tummarna för att halsen håller sig på mattan nu! O att jag kommer kunna ta mig ur sängen imorrn.. :) Tack för trevlig fika! Kram.

Löpning & Livet sa...

Ellen: Ja det kanske inte var så snällt :) Men nu kommer du ju gå massor av gånger med mig! Själv ska jag packa mig iväg om en timme ungefär, men först ska ajg sova lite!