tisdag 29 januari 2008

Brist

Idag är en såndär dag när jag varken har tid, energi eller fantasi till att blogga. Men jag kan meddela att jag tvättar, precis har färgat håret och snart ska lägga mig i soffan och dricka te, äta lite godis, se på friidrottsgala och ladda inför morgondagens intervallpass! Jag hoppas på bättre förutsättningar imorgon och återkommer då. Under tiden kan ni ju gå in på bloggkoll och börja prenumerera på min blogg :) Om inte annat för att jag tycker att det är sjukt att den hemska proana-bloggen ligger så högt. Jag vill inte det, den har inget med sport och hälsa att göra! Puss & kram!

7 kommentarer:

Karin sa...

Hej!
Vad kul! Ja visst, detsamma jag lägger till dig! Kul att hitta till nya vänner/bloggar!

Löpning & Livet sa...

Nike: Ja visst är det! :)

Sofy sa...

Du är redan på min lista tjejen! Hoppas håret blev bra, jag måste också fixa allt det där du fixat. Duktig du är!!!

Löpning & Livet sa...

sofy: Va bra! ;) Ja idag har varit en riktig fixardag.. Men det är bra att göra allt sånt på en gång så slipper man tänka på det sen..

Puma sa...

springer man bättre på godis? :-)

Anonym sa...

Jag har länkat till din också! :-)

Åh, jag missade friidrottsgalan. Kallur var rätt grym, va?

Löpning & Livet sa...

puma: Haha ja lite extra kolhydrater skadar ju inte :)

elin: va kul! =)