lördag 26 januari 2008

Lördag kväll


Min lördagkväll började med kidneybönburgare från frysen (som tyvärr ser lite tråkiga ut, jag glömde ha i soya), ungsstekta rotfrukter med färsk koriander, olivolja och flingsalt. Till detta lite oliver och medelhavsinspirerad matyoghurt som jag kryddat med lite limejuice, honung, koriander och flingsalt.


Som efterrätt blev det en kanna te och årets första semla. Till detta massa ljus och disc 1 på 3:e säsongen av Greys Anatomy. En helt ok lördagkväll.


2 kommentarer:

Em Löfgren sa...

åhh jag måste börja köpa de boxarna! vill ha alla! fast man kanske ska vänta? och hoppas att de gör en hel box med alla! fast då kanske man måste vänta tills serien tar slut.. och det får den ju aldri göra.. hmm beslut beslut! =)

Löpning & Livet sa...

emliscious: Haha det är ett dilemma det där :) Gör som jag och ladda ner dem ist :) Funderar på att köpa dem nångång, men det är ju så dyrt :(