måndag 31 december 2007

Happy new year

Jaha så var det nyårsafton igen då. Och ytterligare ett år har gått. Väldigt snabbt dessutom. Men det är väl bara att kämpa på ytterligare ett år och se om det händer nåt kul då. Nä usch vad det lät deppigt.. Riktigt så illa är det inte, men jag känner mig lite nere i dag och då är det lätt att känna så inför framtiden..

Nyårslöften.. Det har jag nog inga i år. Som de flesta år. Jag kan ju ändå aldrig hålla dom. Så det enda jag tänker ha som löften till mig själv detta år är att fortsätta kämpa för att få ett jobb som motvarar min utbildning, göra allt jag kan för att få tag på en annan lägenhet och fortsätta träna på bra så att jag kan bli bättre och slå 2007 års tider i de lopp jag springer. Och så ska jag föröka vara lite mer positiv och tro lite mer på mig själv. Det är inte lätt, men jag ska försöka.

På tolvslaget kommer jag nog att vara lite mer än salongsberusad (bara lite, ha!) och sjunga med till Abbas Happy New Year på Nina och Johannas fest. Har shoppat lite accesoarer att ha till förra årets klänning, så helt samma blir det inte. Temat blir svart och silver. Och röda naglar och läppar såklart. Som vanligt.

Uppdate: 6 km lugn löpning fick mig på bättre humör, så nu är jag laddad för kvällens partaj (tänk att jag dricker alkohol två gånger på mindre än en vecka, det händer inte ofta nuförtiden)! Och ytterligare ett nyårslöfte kom jag på under tiden jag sprang, ett som jag ska påbörja redan imorn om jag inte är alltför bakis. Nämligen ladda ner massa ny bra musik som jag kan ladda min rosa Ipod shuffle med. Jag är spytrött på all musik jag har nu (trots att jag har 7130 spår/20,2 dagar/34,81GB i Itunesbiblioteket). Varje gång jag ska byta musik så slutar det ändå med att jag har lagt in i princip samma låtar som innan..

Men nu är det mat och sen ska jag fixa iordning mig lite. Gott nytt år!

2 kommentarer:

Em Löfgren sa...

gott nytt år och jag ser fram emot att läsa om 2008 års alla härliga löprundor!! =)

Löpning & Livet sa...

Emliscious: Gott nytt år själv! Ja idag blir det nog ingen löpning, men imorn så! :)