lördag 22 december 2007

Arvika

Så var man hemma då. Känns både skönt och lite jobbigt. Skönt för att man är ledig och inte behöver tänka på så mycket, men samtidigt lite jobbigt eftersom det är så mycket man ska hinna med. Det är så många man ska hinna träffa och så mycket man ska äta. Jag känner mig redan konstant mätt och det är inte ens dagen innan julafton än. Har hunnit avklara en fika med Mia och imorn är det Maries tur. Snart ska jag koka knäck och sen ska det julpyntas lite.

Var iallafall ute på en springtur imorse. Sprang typ runt hela stan och ändå blev det bara lite drygt en mil. Det säger väl ungefär allt om den här stans storlek.. Kändes iallafall bra att få röra lite på sig, men pulsen var ovanligt hög och det kändes segt, så jag bara väntar på att förkylningen ska bryta ut. Och det lär den väl snart göra eftersom mamma är superförkyld. Emma hade vinterkräksjukan i förrgår också, men nu har det gått mer än två dygn sen jag täffade henne så den borde jag iallafall klara mig utan. Hoppas kan man ju alltid iallafall..

3 kommentarer:

löpningseufori sa...

härligt med morgonjoggingpass! tycker att man får en så bra start på dagen. god jul!

Sofy sa...

God jul på dig! Hoppas du klarat dig från förkylning och annat otäckt. Jag har återvänt till storstan efter lugna och sköna dagar hemma. Mer motiverad än nånsin att ta tag i livet.... Hundar och skogsluft ger en härlig energi. Nu ska jag bara köpa en större lägenhet nära jobbet så att min egen Speja kan flytta till mig i sthlm. Jag längtar!

Löpning & Livet sa...

Josefine: Ja visst är det! Man blir så pigg och glad :)

Sofy: God Jul själv (i efterskott)! Ja hittills har jag faktiskt klarat mig. Ja visst är det skönt att få komma bort från storstan och andas lite frisk luft! Åh vad kul att få ha en hund, när jag har fått tag i en ny större lägenhet och lyckats övertala min pojkvän ska jag också skaffa en!