tisdag 18 december 2007

Slutlappat och 7 önskningar

Imorn ska jag upp 04.30 och jobba (för den som har missat det så börjar jag 05.45) igen så nu får det vara slut med slöandet! Inte har jag fått nåt gjort idag heller. Eller jo nu är jag äntligen helt klar med alla julklappar, men det är nog det enda vettiga jag ägnat mig åt. Förutom en kort springrunda med Martin. Funderar nästan på att börja gå upp tidigt även när jag är ledig. Ja kanske inte lika tidigt, men det känns som att jag blir effektivare och får mer gjort om jag sover lite mindre. Konstigt.

Nu tänkte jag iallafall anta utmaningen om att lista 7 önskningar inför 2008:
1. Jag önskar att vi hittar en ny lägenhet, får köpa eller hyra.
2. Jag önskar att jag får jobba med det jag är utbildad till på heltid.
3. Jag önskar att mina familj och mina vänner mår bra.
4. Jag önskar att jag blir en bättre löpare och förbättrar mig i de lopp jag springer.
5. Jag önskar att jag slipper bli sjuk eller skadad.
6. Jag önskar att jag kan försöka vara lite mer positiv ibland.
7. Jag önskar att jag får ett alldeles eget litet djur och att min älskling står ut med mig ett tag till.

Haha vi får väl se hur det går med det där..

Inga kommentarer: