måndag 17 december 2007

Måndag igen

Jag tror att jag har ätit för tre personer nu i helgen och det är inte ens jul än.. När pappa lagar maten blir man väldigt mätt. Dels för att den är så himla god så att man äter både två och tre portioner och dels för att han har i så himla mycket olivolja (kanske i och för sig är därför den är så god) så att man blir mätt av minsta lilla.

Sen var det ju även dags för julbaket igår. Blev lussekatter, snöbollar (vit chokladtryffel), mörk chokladtryffel med kaffesmak och tre sorters nötter i smält choklad. Till detta blev det hjortronglögg, som jag för övrigt var tvungen att visa leg för att få köpa. Hallå, 2,25% alkohol var det liksom i den. Och jag måste väl se ut att vara över 18 år? Jaja, gott var det iallafall!

Men nu är det måndag och jag måste ut på stan och köpa de sista julklapparna plus leta jul/nyårsklänning till mig själv!

Inga kommentarer: