fredag 14 december 2007

Ännu mera testande

Ja när man jobbar på ett gym så måste man ju testa de pass som står på schemat. Jag har ju jobbat här i flera månader så nu är det verkligen på tiden att jag börjar testa lite nya grejjer så att jag vet vad jag ska säga till kunder som frågar om de olika passen. Eller kanske inte riktigt allt, rutinslaven i mig vill ju inte avvika allt för mycket från mitt träningsupplägg.. :)

Igår var det iallafall dags att testa RPM, Les Mills cykelkoncept. Jag hade hört både positiva och negativa kommentarer om detta, endel älskar det medan andra inte alls gillar det. Jag är en av dom som inte gillar det! Det var alldeles för mycket 90-tal för min smak, med nästan bara snabbt och lätt under hela passet och väldigt mycket sittande. Jag vill ju stå upp och trampa tungt! Jag ser ingen mening med att benen ska gå så snabbt att man tappar all teknik och nästan studsar på sadeln. Usch, jag är nog inget Les Millsfan överhuvudtaget.

Inga kommentarer: