lördag 29 december 2007

Halsont och sånt

Typiskt att när man har kommit tillbaka till gbg och vill komma igång med träningen igen så blir man sjuk. Så himla störande! Inte för att jag direkt dödssjuk, men halsont räcker för att jag ska parkera mig i soffan och tycka synd om mig själv. Kunde jag inte ha blivit lite snorig istället, då hade jag iallafall kunnat träna lite lätt.. Med halsont tränar jag inte även om det bara är lite, jag vill ju inte ha hjärtmuskelinflamation direkt..

En annan väldigt tråkig sak är att typ hela lönen gick åt till de sjukt många räkningarna jag hade denna månaden. Varför måste allt komma just nu när man är som fattigast efter alla julklappsinköp? Så januari blir nog ingen livad månad för min skull. Ny klänning till nyår akn jag ju bara drömma om. Det blir väl till att sy om någon gammal så att det ser åtminstone lite nytt ut..

Nä nu ska jag sluta gnälla och tänka på att jag slutar jobba om tre timmar och får åka hem och dricka te och läsa Fitness och min nypåbörjade bok!

2 kommentarer:

Sofy sa...

Usch. Nä, du gör rätt i att inte träna med halsont. Den kropp man har är ju den enda, dumt att vara dum mot den då. Krya på dig! Te och bok lät toppen. Har du prövat Roobios te? Rött te med len och mjuk smak som aldrig blir beskt! Det är mitt bästa... min samling sorter blir bara större och större.Ffavoriten just nu är julte med smak av saffran, vanilj och pepparkaka. Annars funkar jorgubb/lime, blåbär/lingon och chai. :)

Löpning & Livet sa...

Sofy: Jepp roibos är gott! Jag börjar också få en stor tesamling nu :) I Arvika där jag kommer från har de en väldigt bra teaffär så varje gång jag är hemma brukar jag gå in och handla några sorter.. Och så får jag alltid några i födelsedagspresent/julklapp :)
Jordgubb/lime lät väldigt gott, det måste jag nog testa!