torsdag 27 december 2007

Galen juldag

Nu såhär två dagar efter juldagsfirandet har jag nästan återhämtat mig. Jag förstår inte varför allt blir så mycket vildare när man är ute här.. Men det blir väl som att man åker tillbaka i tiden och hamnar i gymnasiet igen eller nåt. Helt galet. Men kul! Började kvällen med förfest hos en gammal stall- och klasskompis som jag inte träffar så ofta nu för tiden. Trevligt! Där spelades det lite guitarhero och filmfrågespel på x-boxen och pratades gamla minnen från stallet och annat kul. Eftersom det är sjukt mycket folk ute på juldan så gäller det att vara på plats tidigt, så strax efter nio var det dags att bege sig. Och tur var väl det, för kön var redan väldigt lång och vi fick säkert stå där i minst 30-40 minuter innan vi kom in och tvingades betala 150 kr. Helt sjukt! Tror aldrig jag har betalat så mycket för att komma in någonstans, inte ens i Göteborg. Men eftersom det bara finns ett ställe man kan gå till (finns i och för sig några fler, men där går man inte in frivilligt) så skulle de kunna ta 250 kr och ändå skulle folk betala.

Väl därinne blev det först en drink som man drack upp i ett nafs och sen blev det nog nån cider eller två tror jag.. Och sen fick Sara för sig att bjuda på champange!! Lyxigt värre! (Jobbar man i Norge så blir man rik) Tack Sara, det var jättegott!

Det som är kul med att vara ute på juldan (det är ju i och för sig enda gången på året jag är ute i Arvika) är att man träffar på alla gamla klasskompisar och andra man umgicks med i sin ungdom :) Alltid trevligt att få höra vad alla gör nu för tiden.. Vet inte riktigt vart tiden tog vägen men helt plötsligt var klockan två och stället stängde.. Tur att man raggat gångsällskap hem för taxi kan man inte få tag i en sån här kväll. Väl hemma somnade jag nog snabbt och sen vaknade jag som vanlig med stor ångest dagen efter. Att man aldrig lär sig.. Men kul var det iallafall! Tack mina roliga vänner som förgyllde min kväll! Bilderna (vi tog sjukt mycket kort!) kommer nog ut på facebook i kväll eller imorgon..

2 kommentarer:

Sofy sa...

Neeej! Nu får jag ju ångest! jag skippade min juldagsutgång detta år. I min hemstad eskilstuna är det precis samma sak och det brukar ju vara kul. Men detta året...nä... jag fastnade hemma i soffan hos mor o far och orkade inte förmå mig att åka in till stan och sen betala svindyr taxi för att ta sig hem. Att promenera är inget alternativ på grund av avståndet... Så jag blev kvar, men fick nu ångest. Suck... ja, ja... Kul att DU hade kul!

Löpning & Livet sa...

Sofy: Ja det var ovanligt kul detta året.. Det är så kul att träffa alla gamla klasskompisar och andra vänner som man inte ser så ofta! Du får gå ut nästa år ist! :)