torsdag 20 december 2007

Träningsvärk

Igår blev det äntligen ett styrkepass och det känns idag kan jag lova. Jag har sån sjuk träningsvärk i hela baksidan, men framförallt i baken. Jag känner mig helt invalidiserad och kan knappt röra mig. Men lite bra känns det ju ändå, då vet man att man har tränat iallafall. Och med tanke på hur lite det har blivit med det den senaste veckan så får jag väl vara nöjd. Idag hinns nog ingen träning med för idag ska vi ha minijulafton hemma eftersom jag åker till Arvika imorn och Martin hem till sina föräldrar i Aneby på lördag. Först ska vi kolla på ljusspelet på Götaplatsen och sen ska vi köpa/laga nån god mat och sen blir det julklappar!! Och kanske lite glögg och julgodis. Men bäst av allt är nog julklapaprna, jag älskar att få presenter! Har ingen aning vad det kan tänkas vara i paketen så det ska bli spännande! Får återkomma ikväll när jag har öppnat dom.

3 kommentarer:

Em Löfgren sa...

hoppas du fick nåt riktigt fint! !=)

Sofy sa...

Tack Andréa! Ska genast länkka till din sida också, du skriver ju så bra!!! Hoppas du fick fina klappar. jag är också barnsligt förtjust i julen, just för alla presenter, hi, hi!

Hundpromenader, ja, jag med!!!!

Löpning & Livet sa...

Emiliscious: Jo då jag fick tre paket med bra saker i :)

Sofy: Va kul! ja det är kul med julen :)