torsdag 13 december 2007

Lucia

Idag är det ju lucia kom jag just på. Det är lätt att glömma det nu när man är stor och inte går i skolan längre. Det är faktiskt an av de sakerna jag saknar från när man gick i skolan. Det var så mysigt att sitta i kyrkan och lyssna på dom fina sångerna. Nu är jag ju inte så mycket för religion och kyrkor (men dom är fina om man bortser från alla jesusbilder och sånt) eftersom jag är ateist typ, men på lucia och julavslutningen kan jag ändå tycka om att vara i i kyrkan. Det blir lite mer stämningsfullt än om man skulle ha varit någon annanstans. Helst ska det vara snö och kallt ute också. Men det kan man ju bara drömma om att det ska vara här i Göteborg.. Så även denna lucia kommer nog gå obemärkt förbi för min del.. Kanske kan jag äta en extra pepparkaka eller nåt.. Och så har jag ju lussekatter från förra året i frysen :-)

Inga kommentarer: