måndag 10 december 2007

Mer glädjeämnen

Jag tycker ju inte bara om hundar. Jag tycker om julgodis också. Och det ska jag och Ellen, min godisätar- och träningskompis, baka på söndag!Och så tycker jag ju om att shoppa och det ska jag förhoppningsvis göra imorn! Dock inte till mig själv, det blir nog mest julklappar. Fast man vet ju aldrig om det råkar slinka ner nåt till mig själv. Ibland hänger/ligger liksom saker där och ropar att dom vill följa med mig hem. Som den här tröjan exempelvis. Om den finns i nån HM-butik jag går in i måste den nog följa med hem faktiskt. Den ser ju så varm och gosig ut. Min VISA-kort hoppas nog på att den inte finns..

Och så tycker jag ju om min älskling också! Och att sova! Och att dricka te och äta glass när man känner sig lite sjuk och tycker synd om sig själv!

2 kommentarer:

Sofy sa...

Hej Andréa!
Såg precis att du lagt till mig som en "läsvärd" blogg, man tackar ödmjukast!
Wow vad gott julgodiset såg ut att vara, vad blir det för spännande?!
Idag impade jag med husmorsgener på jobbet och bjöd på lussebullar, ha, ha, trots att de är riktigt lätta att göra när man väl tar sig tid. Chokladmuffins var också lätt, alldeles för lätt. HUR tänkte stora matbutiken när de sätter "dagens erbjudande" till 2 x 200 g marabou chokladkakor för 22 spänn?! Jag var tvungen att investera, men eftersom jag inte...typ...äter godis längre blev jag ju tvungen att stoppa ner chokladen i något och därför baka muffins. Logiskt så det förslår! Ha, ha.. nåja, tror de får följa med till jobbet de med...

Löpning & Livet sa...

Sofy: Ja jag hoppas att det är ok att jag lagt till dig? :)
Har inte riktigt bestämt vad det blir för julgodis än, men lite fudges, knäck/kola och "blandade nötter i mörk choklad" får det nog bli iaf :) Mums!
Matbutikerna känner nog oss kunder allt för väl :) Man kan ju inte låta bli att köpa när det är så billigt liksom, haha..