fredag 1 februari 2008

Fredag

Idag är det fredag och det känns ganska bra trots att jag har veckans två jobbigaste dagar framför mig i helgen. Men eftersom jag även ska göra trevliga saker så känns det ok. Ikväll ska jag nämligen äta middag med en kompis som är i stan på visit vilket alltid är trevligt! Men innan dess ska jag klämma in ett tempopass vilket jag också ser fram emot. Har dock inte riktigt bestämt mig för om det blir inomhus eller utomhus än. Det beror lite på hur mycket det blåser och om det regnar eller inte. Men i vilket fall som helst är jag iallafall laddad! Ska bli skönt att få ta ut sig lite! Hoppas på samma lätta känsla som i onsdags men man vet ju aldrig med min kropp. Den verkar ha någon sorts varannadagssystem som innebär att varannan gång går allt superbra och varannan gång går allt supersegt.. Fast med tanke på att det gick bra även igår när jag körde styrka och 5km lätt distans hoppas jag att den kanske har bestämt sig för att vara pigg och glad ett tag :)

Imorn kväll blir det lite fest hos en kompis, men eftersom jag ska upp och jobba på söndag så blir det nog inte så himla vilt.. Men lite rödvin ska jag iallafall dricka, mums! Men nu är det nog bäst att jag jobbar lite tror jag, bye!

2 kommentarer:

Sofy sa...

Phu, bra där! Nytt djupt andetag inför jobbiga dagar med jobb. Hoppas verkligen att träningspasset är snällt mot dig och bara GER energi. Vad kul det låter med party. Min prins är bortrest med jobbet till lördag kväll...jag borde nog hitta på något jag med! Hoppas fredagen fortsätter vara härlig. Önskar att du får bra väder så du kan springa utomhus, det är ju så skönt!

Löpning & Livet sa...

sofy: Hoppas hoppas :) Ja nåt borde du ju hitta på! Är alltid kul att träffa vänner och dricka lite gott vin!