torsdag 7 februari 2008

Träningsledigt

Eftersom min motivation och träningslust för tillfället är på minus tusen typ så har jag bestämt mig för att ta träningsledigt i några dagar. Det brukar funka, så om jag känner mig själv rätt så är jag nog snart tillbaka i träningskläderna! Har inte tränat idag heller och kommer antagligen inte göra det imorn. Kanske inte på hela helgen, det beror på. Men jag ska sätta mig ner och planera kommande veckors träning lite löst, samt fundera lite mer på mina mål. Då dröjjer det nog inte allt för länge innan benen vill ut och springa igen!

4 kommentarer:

Puma sa...

Låter klokt. Suget tar nog tag i dig snart igen.

Måste bli lite enformigt att dels jobba med träning (på gym) och sen träna själv. Lite som med mitt skidlärarjobb, jag ville ofta göra något annat än åka skidor när jag väl var ledig...

Sofy sa...

...och så kan du boka in en kul träningshelg, kolla tågbiljetter på sj...skriva träningsmål och lagra energi. Kram på dig gums!

Slow-Eva sa...

Det där brukar aldrig funka på mig men man är ju olika :) Om jag är osugen brukar det bara bli värre om jag inte tränar :(

Löpning & Livet sa...

puma: Ja det brukar ju göra det efter några dagars eldigt!

sofy: ja!

evasleva: ok, nej man är ju olika.. det brukar funka för mig iaf :)