tisdag 26 februari 2008

Tisdag

Idag har min stackars kropp ont lite här och där för igår var det nämligen dags för krafttag igen efter ett uppehåll på två veckor. Och oj oj oj vad det var jobbigt! Var en ny instruktör som jag aldrig tränat för innan och alla låtarna var sjukt jobbiga! Det är det som är nackdelen med egenkoreograferade pass, att man inte vet hur jobba pass de olika instruktörerna har och därmed hur mycket vikt man kan lägga på. Jag ökade faktiskt på de tre första låtarna; knäböj, bröstpress och marklyft/rodd/frivändning och det kändes bra även om det var jobbigt. Sen kom utfallen som också gick bra och även axellåten med hantlar kändes ok, men sen höll jag allvarlig på att dö tror jag. Även fast jag hade samma vikter som jag har haft i evigheter på både triceps, biceps och underarm/axlar var det sjukt jobbigt och jag orkade inte hela låtarna. Tur att jag inte ökade på sista axel/underarmslåten som jag hade tänkt! Maglåten var också jobbig, framförallt lång, så nu ska kroppen få vila idag. Skönt att jag är ledig från jobbet också så att det blir megavila. Det brukar faktiskt ofta bli så.. Att träningsvilan sammanfaller med jobbvilan.. Men det känns bra, som att man återhämtar sig extra mycket liksom.. Sen väntar tre hårda dagar innan vila igen på lördag och lätt distans på söndag. Nu ska jag läsa alla andra bloggar så att jag får lite inspiration!

Inga kommentarer: