tisdag 12 februari 2008

Tisdagsmorgon

Träningsvärken är inte så farlig. Inte än iallafall. Kan tänka mig att den kommer vara värre ikväll.. Men då blir det spinning, det får de stackars benen och rumpan tåla!

Gick inte så jättebra igår föresten.. Jag var ofokuserad och hade inte så mycket energi trots att jag laddat med massa middag innan. Men men så är det ibland.. Typiskt att jag inte hade nån energi just igår föresten.. Var nämligen en tjej som hade nästan lika tunga vikter som jag och det tycker jag inte om. Haha. Därför tvingade jag mig själv att lägga på lite extra på bicepslåten trots min energibrist. Som tur var gick det rätt bra, jag orkade hela låten även om det var på håret. Hihi jag vet att jag är lite konstig, men eftersom jag är van att vara den som lassar på mest (fråga mig inte varför för SÅ stark är jag inte..) gillar jag inte när nån närmar sig. Jag är nämligen en tävlingsmänniska! Fast bara när det gäller saker jag vet att jag är rätt bra på.. När det gäller saker som jag är dålig på, som exempelvis spela fotboll, så bryr jag mig inte alls..

Jaja nu är det tisdag morgon och jag längtar tills jag slutar så jag kan åka hem och sova nån timme. Blev inte så många timmars sömn i natt nämligen. Men denna vecka berodde det inte på att jag satt på akuten hela natten utan att jag inte kom i säng i tid. Måste skärpa mig!

3 kommentarer:

Em Löfgren sa...

haha känner igen det där med tävlingsmänniska på passen haha! okej iksom om tjejen är supermusklad och biffig så man ser att hon är i en annan liga, men är det en mer "vanlig tjej" då jäklar! haha!!

Sofy sa...

ha, ha... lassa på bara! jag var åxå seg igår men det känns lite bättre idag. Tveksamt om jag hnner träna, ska både släppa in städerska (som ska göra om flyttstädning arhhhh och renoverarkille som ska titta på vad bredspackling av väggarna ska kosta)

Kram kram

Löpning & Livet sa...

emliscious: haha ja precis så är det!

sofy: oj har de slarvat? När flyttar ni in då?