onsdag 13 februari 2008

Biokväll!

Idag har det inte blivit mycket gjort. Jo jag jobbade ju förstås mina drygt fyra timmar i morse och sen var hemma hos Jenny och kollade hur hon fått det i nya lyan. Innan jag gick hem hann jag även njuta lite av solen, men sen dess har jag mest sovit. Kände mig så konstig så jag gick och la mig och sov i två timmar! Brukar visserligen sov mellan en halvtimme och en timme när jag kommer hem, men idag var jag så trött att jag på allvar övervägde att sova några timmar till. Men det går ju inte, för ikväll ska vi på bio! Var jättelängesen så det ska bli kul! Eftersom det är Martins tur att välja film så blev det Arn, men jag har ju hört att den ska vara bra så det känns ok! Nån som sett den? Vad tyckte ni?

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag tyckte inte den var så mycket att hänga i granen. Visst - den var storslagen och sådär, men det var inget nytt... Varenda kameravinkel har gjorts förut. den fick 5 ostkrokar av 10 av mig.

Löpning & Livet sa...

funrun: jo det har du ju rätt i.. fast jag tyckte den var ok ändå, lite förutsägbar och så men så är det ju alltid..

Anonym sa...

Jag hade otroligt låga förväntningar när jag gick och såg den, men tyckte faktiskt att den var helt ok!!!

Löpning & Livet sa...

bille: samma här!

Anonym sa...

Nej jag har inte sett den men hört massa bra. Måste kika den sen nångång.