fredag 29 februari 2008

Långpass

Jag sitter här och laddar för långpass. Ett långpass som kommer springas med träningsvärk i mage och rumpa och sega ben. Om jag inte skulle jobba hela helgen (8-17 + 10-19) skulle jag ha vilat idag och tagit det imorn istället, precis som Mr Zsalkai vill, men det går inte. För vi får besök imorn och den enda tiden jag hinner umgås med dom är imorn kväll, så det måste springas idag. Söndagens inplanerade lätta distanspass kan jag hoppa över om jag känner mig för sliten, men långpassen känns ju viktiga och att springa det tidigt på söndag morgon vill jag inte eftersom jag då kommer att väcka våra besökare och det känns inte så schysst.. (Och så tycker dom nog att jag är väldigt konstig) Jaja, det är bara att ladda på och ta det lite lugnare om det behövs. Jag brukar ha svårt att tillåta mig gånginslag, men idag kommer jag faktiskt att göra det i de värsta backarna om det behövs. Eller nu ljög jag lite.. det kommer jag nog antagligen inte :) Men jag kan ju ha den inställningen iallafall.. Fast på Lidingöloppet klarade jag ju faktiskt av det. Jag gick lite i Aborrbacken och en annan lång och brant backe, vilket jag tror jag sparade både tid och ork på då jag gick förbi folk som sprang. Nä, dags att dricka lite nyponsoppa och läsa bloggar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med långpasset! Själv ska jag ut på en lite kortare runda. Sparar långpasset till söndag.

Löpning & Livet sa...

anna: Tacka.. skulle ju varit skönare med ett kort pass, men ibland blir det inte som man tänkt sig :)