onsdag 6 februari 2008

En dålig dag

Idag är det en sån där dålig dag då allt känns jobbigt. Redan när jag gick upp i morse kände jag att det var nåt som inte stämde, jag visste inte exakt vad men nåt var det iallafall. Sen var jobbet segt och jag var allmänt irriterad på allt och alla. När jag tänkte på att jag skulle springa ett fartlekspass på 11km senare på dagen belv det ännu värre. Jag tyckte jag kände mig lite hängit så jag bestämde mig för att vila och ta en tur på stan istället. Men inte ens lite shopping hjälpte.. Jag vet inte vad det är med mig nu för tiden, men jag orkar liksom inte ens kolla och jag hittar aldrig nåt jag vill ha.. Nu hittade jag visserligen ett linne och en t-shirt, men det hjälpte inte för att få mig på bättre humör. Nu efter att ha ätit middag känns det lite bättre och hade det inte varit för att det ska komma massa folk och kolla på lägnheten snart så hade jag kanske kunnat ta mig ut på en kort tur. För egentligen vet jag jag ju att det inte är nåt fel på mig, jag är inte det minsta sjuk, jag vill helt enkelt bara inte träna idag. Jag har sånna dagar ibland och då är det lika bra att låta bli, trots att jag inte tränade varken igår eller på hela helgen. Men jag tar nya tag imorn. Om jag inte blir sjuk på riktigt vill säga.. jag har ju en sjuk man i huset..

3 kommentarer:

Em Löfgren sa...

hej tjejen! usch och fy försåna dagar! tyvärr är de nog oundvikliga =( tyvärr! kanske smart av dig att inte träna då!? jag vet inte hur fu funkar men för mig brukar det inte ge nåt att träna såna dgar jag är bara sur och grinig och har ingen lust alls att ta i, vill bara lägga ner... haha! hoppas du är gladare imorgon! eller kanske redan ikväll!!

Anna (Orka mera) sa...

Usch tråkigt! Hoppas det känns bättre i morgon!

Löpning & Livet sa...

emliscious: ja när det känns så är det bättre att vila!

anna: ja det är aldrig kul när det är så! för egentligen älskar jag ju att träna!