torsdag 21 februari 2008

Spinning

Jag vill få in ett spinningpass i veckan för att få lite variation till löpningen, dels för att det är kul och dels för att jag tycker att det inte sliter lika mycket på kroppen. Men den här veckan verkar det inte finnas några pass som passar in i min planering trots att jag har två jobbgym och två andra gym att välja på. Idag och imorn är de enda dagarna det finns nån chans att klämma in ett cykelpass eftersom jag jobbar hela helgen. Så vad får man göra då? Jo man får helt enkelt köra ett pass själv! Utan instruktör och alldeles för mig själv i den stora (nåja, ganska stor iallafall)spinningsalen. Bara jag, cykeln och min ipod! Härligt att få välja musiken själv och lägga upp passet som man vill! Jag borde nog utbilda mig till instruktör snart så att jag alltid kan göra det. Synd att det är så dyrt och jag så är fattig..

2 kommentarer:

Puma sa...

haha ja det verkar ju smart! :-)

Löpning & Livet sa...

puma: jo :)