torsdag 14 februari 2008

Valentine day

Jag har aldrig riktigt fattat varför det heter Valentine Day. Här i Sverige har ju Valentin namnsdag, men jag antar att det inte beror på det? Snarare är det väl just för att dagen heter så i USA som han har fått den äran att ha namnsdag idag va?? Men jag kanske bara är lite osmart som inte vet hur det egentligen ligger till.. (Eller som en av Karl Petters tjejer i Bonde söker fru sa; "Jag är inte osmart jag har bara lite otur när jag tänker". Haha, även om det är lite bimbovarning på den meningen så gillar jag den på nåt sätt!)

Jaja, det är ju iallafall alla hjärtans dag och det kommer nog inte firas så speciellt mycket hemma hos oss. Vi var ju på bio igår och det kanske får räknas som firande? Men nån liten present får jag väl köpa.. Och kanske laga nåt extra gott om jag orkar komma på nåt bra. Fast jag ska nog mest vara snäll mot mitt eget hjärta och ta ut det på ett fartlekspass i eftermiddag. Om Martin känner sig tillräckligt frisk kanske hans hjärta också vill följa med ut..

Hm.. kanske skulle baka nån form av kaka med hjärtan på dagen till ära.. Eller så går jag till Espresso House och köper deras supersöta minicupcake (bilden nedan) med ett rosa hjärta på! Måste ju ändå på stan en sväng och panikkolla efter klänning att ha på lördag. Då är det bröllopsfest och jag vill verkligen ha nåt nytt!

Puss & kram till alla mina söta vänner och familjemedlemmar, ni är sötast på alla hjärtans dag!

3 kommentarer:

Em Löfgren sa...

var det samma tjej som trodde att Lissabon var ett land?! hahaha!!

Löpning & Livet sa...

emliscious: Haha, ja jag tror det.. Hon verkade inte alltför smart.. =)

Anonym sa...

namnet kommer från kristna martyrer...
Och ateist som jag är - plus hundra andra orsaker - så tänker jag inte "fira" denna dag. Fram för mer kärlek varenda dag istället.