fredag 22 februari 2008

Fredag!

Helt sjukt vad veckorna går snabbt! Hur kan det redan vara fredag idag? Det var ju inte alls längesedan det var förra fredan. Om tiden fortsätter att gå så här fort är det snart dags att flytta (nu blev jag lite stressad över allt som ska fixas) och snart är det sommar! Och Boot Camp! Och massa (några) lopp som ska springas! Åh jag längtar!

Eftersom jag ska jobba hela helgen så ska jag njuta av min (nästan) lediga dag! Ska jobba två timmar i eftermiddag men annars är det inga måsten idag. Funderar på att laga nån extra lyxig middag ikväll och baka nån god kaka eller nån annan god efterrätt ikväll! Bara för att det är en helt vanlig fredag och jag tycker om min pojke. Nån som har några tips?

2 kommentarer:

House Of .... sa...

hej tjejen!
Såg din kommentar i Sofias gästbok så jag svarar dig=) Har noterat att du är veg, det är inga problem, även om jag tycker waynes suger på den ´punkten men men... men i alla fall.. jo du ska välja vad du vill ha för "kolhydratkälla", pasta etc.. för både lördagens och söndagens lunch=) kram på dig

Löpning & Livet sa...

ingela: ok, nu har jag mailat mina önskningar :)