lördag 9 februari 2008

I´m back!

Vaknade strax efter sju och kände mig pigg och sugen på att springa, så vid halv åtta gav jag mig ut på en 7km superlugn jogg. Det var det bästa jag gjort på länge! I och med att jag inte tränat på fyra dagar var hela kroppen ovanligt pigg och det tog nästan emot att springa så sakta. Men eftersom jag inte hade ätit nåt innan jag gav mig ut så fick jag tvinga mig att hålla ett lågt tempo vare sig jag ville eller inte. Synd att jag inte har möjlighet att morgonjogga lite oftare! Men det är ju lite svårt när jag börjar jobba så tidigt.. Och när jag väl är ledig brukar jag vilja sova lite längre och det är inte samma tjusning då. Det är så skönt att vara ute före alla andra och ha hela stan för sig själv, helst ska det vara mörkt också så att man nästan känner sig osynlig.

När jag är ute så här tidigt och det inte är så mycket folk trafik ute brukar jag passa på att springa i de mer centrala delarna av stan. Normalt brukar jag springa omkring i Lunden, Örgryte och Kålltorp, men nu sprang jag genom Vasastan och Linnéstan istället. Misstänker att det inte kommer bli så mycket med det sen när vi flyttat (till Lunden) så det är bäst att passa på att göra det nu när vi bor granne med centralstationen. De vanliga rundorna kommer jag ju springa även efter vi flyttat, så jag ska nog försöka springa lite mer i stan nu den kommande månaden.. Sen när våren kommer och det torkar upp lite kommer jag ju såklart springa mycket i skogen i Skatås också, vilket jag ser fram emot väldigt mycket!

Åh vad skönt att motivationen och träningslusten är tillbaka! Jag visste att det skulle funka att ta lite ledigt. Kanske till och med blir en tur till gymmet sen, vi får se. Om det inte dyker upp nåt annat jag behöver/vill göra, som typ fika med vänner eller nåt liknande, så är det nog mycket möjligt att jag går dit. I´m back!

2 kommentarer:

Sofy sa...

Åh vad härligt!!! Duktiga du!

Och paprikorna såg smarriga ut!

Löpning & Livet sa...

sofy: ja det var så skönt att springa! och paprikorna var goda! :)