torsdag 14 februari 2008

Fartlek och vinterkilon

Nyss hemkommen från ett ganska segt fartlekspass. Eller egentligen gick det inte så segt, men jag gav mig ute lite väl tätt inpå jag ätit mitt supermellanmål så jag var illamående och hade maten i halsen kändes det som. Blev iallafall tio fartökningar i olika tempo och längd, sammanlagt 11,5 km med uppvärming och nedvarvning. Skönt att ha det avklarat, nu kan jag njuta av min lovecake från Espressohouse med gott samvete! Kunde inte låta bli att köpa med mig en burk med chailattepulver hem heller, så det kommer det nog bli en stor kopp med också!

Det börjar föresten bli dags att jobba bort de där 2-3 vinterkilona som har fastnat och är jobbiga och onödiga att släpa runt på när jag springer. Jag vet ju att de (förhoppningsvis iallafall) kommer försvinna automatiskt så fort jag börjar cykla till och från jobbet, men jag vill att de ska försvinna nu! Jag vill ha tillbaka den där lätta(re) känslan i kroppen under löpningen! Kanske kanske börjar jag cykla redan i slutet av månaden när mitt månadskort går ut. Fast när jag tänker efter lite så är det så svårt att klä sig bra för att cykla vid den här tiden på året. Hur jag än klär mig så fryser jag i början och sen är jag blöt av svett när jag kommer fram. Inte kul! Och duscha har jag inte tid med när jag kommer dit, då måste jag ju gå upp ännu tidigare än halv fem och det orkar jag verkligen inte! Hm.. kanske får vänta nån månad till trots allt.. För när vi flyttat har jag längre till jobbet och kommer vara tvungen att byta buss en gång, så då kanske jag tjänar tid på att cykla.. Så får det nog bli! Får väl försöka stå ut med de där vinterkilona ett tag till, får se det som bra träning att ha lite extra att släpa runt på. Det gälelr ju att vara positiv, hihi!

2 kommentarer:

Puma sa...

ooooooh - chailattepulver?!!! måste testas!

Sofy sa...

Ja, det lät ju häftigt, jag gillar chailatte, dricker alltid det på café eftersom jag inte dricker kaffe alls. Mums! Vilkt bra pass du fick till förresten! Bra där. Hoppas kvällen blev mysig. Kram