torsdag 28 februari 2008

Våfflor

Efter pannkakshysterin blev jag nu sjukt sugen på våfflor! Så nogon av de närmaste dagarna får det nog bli det till middag/kvällsmat. Har våffeldagen varit än föresten? Har för mig att den är någon gång snart, men jag kan ha fel. Någon som vet?

12 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Våffeldagen är den 25/3. Längtar!!!

Em Löfgren sa...

25 mars går den avstappeln!!

Mela sa...

Åh, jag längtar också! Våffeldagen firas hemma hos mig på följande sätt: Jag gör sjukt mycket våffelsmet och bjuder in alla jag känner, som får ta med sig våffeljärn om de har, samt sitt eget favoritpålägg till våfflor. Min personliga favorit är Kungsörnens fullkornsvåfflor med keso, rårivna morötter och flingsalt (till förrätt) och vanlig våffla med keso, rivet äpple och kanel till efterrätt. MUMS!

Löpning & Livet sa...

anna & emliscios: va bra nu vet jag :)

mela: åh det låter som en bra idé! Kanske nåt jag ska göra faktikst, tack för tipset!

Anonym sa...

Tack, vad snäll du är! Och vad mumsigt det ser ut med våfflor!!!! :-)

Löpning & Livet sa...

elin: det var så lite så =)

Anonym sa...

då ringer du mig. Lova det då.

Anonym sa...

Våfflor är så mkt godare än pannkakor... I like =)!

Löpning & Livet sa...

jenny: ja det får jag väl göra då :)

anna: vet inte faktiskt, men jag tycker också det :)

TheLoonyNail sa...

Mumsigt!! Man kan ju göra dem lite nyttigare...ska testa med keso i stället för sylt nästa gång :)

Löpning & Livet sa...

vargungen: jo det är klart.. fast jag tänker som så att eftersom jag äter våfflor så sällan, max 2-3 gånger per år, så kan jag lyxa till det med vispgrädde och sylt :)

Karin sa...

mm våfflor! Ska det vara våfflor, så ska det vara med grädde och sylt! Inget dietande här på den enda våffeldagen om året =) (Vet inte ens när jag åt våfflor sist, var nog flera år sen)