fredag 29 februari 2008

Shopping!

Har ju helt glömt av att berätta om min shopping igår! Min billiga shopping, vilket var ett måste då månadens budget är minst sagt pressad (eller hur man nu uttrycker det). På Hm inhandlades ett svart ribbat linne för 79kr samt en supersnygg hög hängslekjol (den fjärde i ordningen, hihi) för 198kr. Eller kjolen kan man ju säga att jag fick gratis eftersom jag hade en värdecheck på 200kr att handla för! Tur att jag köper 90 procent av alla mina kläder på HM så att jag får mycket att handla för :) Jag var även inne på Monki en sväng och där köpte jag ett par glansiga skipants för 180kr som jag redan har börjat älska, supersköna! Vet inte om det heter skipants på riktigt, men det var iallafall det jag lärde mig när jag var liten :) Jag menar i vilket fall som helst tights med hälla under foten. Som vanligt är ju alla tre plaggen svarta, men det var ju inte så oväntat.. Tyvärr kan jag inte visa några bilder just nu, jag försökte faktiskt men det gick inge vidare, alla bilder blev skitdåliga. Men om jag orkar ikväll så ska jag be Martin fota lite så att ni får se. Dags att ladda vidare!

3 kommentarer:

Em Löfgren sa...

jag älskar shopping!! och när det dessutom är så billigt är det ju en ritkigt bonus!! =)

lina sa...

Det låter underbart med lite shopping, vet inte när jag gick loss på kläder senast!!!! Ekonomin som student är ju inte den bästa precis...fast igår köpte jag faktiskt en vårjacka i snöovädret:)

Löpning & Livet sa...

emliscious: jag med! =)

lina: Ja jag önskar att jag hade massa pengar över varje månad som jag kunde shoppa kläder, inredning och sånt för! Kul med vårjacka! Det behöver jag också en ny..