tisdag 26 februari 2008

KokbokfyndVar en sväng på bokrean men jag hittade inte så mycket. Kollade ju mest efter kokböcker men de flesta jag hade kollat in i förväg var billigare på nätet så jag köpte bara en; Det vegetariska köket. Har inte så många vegetariska kokböcker utan brukar göra om vanliga recept och ersätta köttet med qourn eller liknande. Men nu har jag en till, en snygg dessutom. Så den kommer att platsa på tronen på väggen i det kommande köket. Där får nämligen bara de finaste stå. En annan bok som också platsar där är Leilas kök som jag beställde från adlibris.se när jag kom hem. Längtar så tills jag får den, hon gör ju så underbar mat! För att inte tala om desserterna, mums! Beställde även Skugga av Karin Alvtegen och Mattillåtet av Gisela van der Ster som jag tipsade om för ett tag sen. Lånade nämligen den på biblioteket när jag läste den, men den är så bra att jag vill ha en egen. Alltid lika trevligt att shoppa!

Inga kommentarer: