måndag 11 februari 2008

Medelhård distanslöpning

Veckans första pass är avklarat och det kändes riktigt bra! Var skönt att få lite mer fart på benen men ändå inte behöva ta i så att man håller på att dö. Jag fattar ju att varför det är så mycket lätta distanspass inlagt i programmet, speciellt nu i början, men det blir lite segt ibland.. Men idag var det som sagt medeltempo som stod på schemat vilket kändes super! Benen kändes pigga och glada och kroppen lätt. Tror att det var bra för min kropp med lite längre vila förra veckan. Jag ska försöka lägga in sådana perioder med jämna mellanrum nu i fortsättningen eftersom det känns bra båda i kroppen och motivationsmässigt. Känns ju lite mentalt jobbigt ibland eftersom jag kan få känslan av att gå miste om så mycket, men jag ska försöka intala mig att det tvärtom är bra för mig. Egentligen vet jag ju väldigt väl att det är det, men min hjärna är lite dum ibland.. Vila mera ska bli mitt nya motto!

Inga kommentarer: