tisdag 26 februari 2008

Bokrea!

Hade nästan glömt att bokrean börjar idag! Hur kunde jag glömma det?? Tur att jag är ledig så att jag kan ta en sväng förbi sen! Blir dock inga stora inköp, måste köpa massa saker till nya lägneheten, men några kokböcker vore inte fel. har nämligen tänkt köpa sånna där tavellister och sätta upp i köket. Då kan man ställa upp kokböckerna med framsidan utåt, det är skitsnyggt! I nuläget har jag bara två stycken som får godkänt så det passar ju bra att köpa det nu.. Och det räknas ju faktiskt som inköp inför flytten så då är det ju ok va? Skönlitterära böcker köper jag jämt ändå så det kan vänta lite. Föresten är det säkert billigare på nätet i vanliga fall än det är i affärerna på rean.

Efter bokrea och fika med Ellen ska jag nog laga pannkakor till middag. Verkar ju vara rena pannkakshysterin överallt nu så det är ju lika bra att jag ansluter mig :)

5 kommentarer:

Sofy sa...

Hi, hi... jajemen! Pannkakskören tystnar inte om du inte gör det...

Kan tipsa om Klaras GI-dagar (?) kanske den heter, den har jag sedan gammalt och den är lite trevlig tycker jag. Sen fanns det ju mycket annat fint att botanisera runt bland. Jag köper också för att ställa på tavellist, det är så snyggt och ger liv och färg åt köket! Ha en härlig ledig dag gums!

Anonym sa...

ska du bjuda mig på middag idag då? mjau.

Löpning & Livet sa...

sofy: haha nej och nu är jag riktigt sugen på amerikanska pannakakor med blåbär så det får det nog bli tror jag! Ok.. Funderar på Leilas bok, hon gör så underbara mat! Tavellist med kokböcker är supersnyggt!

jenny: om du kommer hit kan du få blåbär/hallonpannkakor.

Anonym sa...

Jag vill också sätta upp mina kokböcker med framsidan utåt. Det ser snyggt ut!

Löpning & Livet sa...

elin: ja visst är det!