måndag 18 februari 2008

Tillbaks till verkligheten

Nu är jag hemma igen efter en supertrevlig helg i Östergötland. Åkte till Linköping i fredags för att hälsa på vänner som också skulle på lördagens bröllopsfest. Där åt vi middag och drack lite rödvin och hade trevligt. Lördag förmiddag spenderades ute på ett köpcentrum och sen var det dags att åka till Missmyra gård utanför Åtvidaberg. Festen var jättelyckad trots att jag inte hittat nån ny klänning att ha på mig. Valde min svartvita sextiotalsklänning även fast det kändes lite konstigt att vara svart på bröllop. Men eftersom de flesta av våra vänner är mer eller mindre alternativa var det inte bara jag som var svartklädd direkt vilket kändes bra.

Brudparet hade ju smitit iväg till sydamerika för att gifta sig strax före jul och under kvällen fick vi se lite bilder från själva vigseln som var jättefin! Bara de två, vigselförättaren och fotografen på en öde sandstrand med rosenblad i en formation av ett hjärta i vattnet. Superfint!

Kvällen började med en skål för brudparet i äkta champange! Gott men farligt, bubblorna steg åt huvudet direkt, haha. Middagen bestod av en vegetarisk buffé (med undantag av lite fisk) som var sjukt god och till efterrätt serverades cheesecake med glass och varm björnbärssås, mums! Det var så himla gott! Till detta dracks rött eller vitt vin, i mitt fall rött, och efter middagen fanns massa andra alkoholalternativ att tillgå vilket var både bra och dåligt. Bra eftersom festen blev väldigt lyckad med singstar och dans (kanske inte bara på grund av alkoholen, men till stor del :)), vissa var till och med uppe hela natten! Dålig eftersom min baksmälla igår inte var att leka med.. Blev inte många tinmmars sömn för min del även om jag inte var en av dem som stannade uppe och dansade hela natten så idag blir det nog inte mycket gjort förutom att jobba och lite träning. Bäst att sätta fart nu om jag ska slå förra årets tid på Göteborgsvarvet! Och om jag ska orka med alla träning på Blogger Boot Camp!

4 kommentarer:

Em Löfgren sa...

låter som du haft det toppenhärligt!!! =) men jag säger som du, om man ska orka campet får man nog lägga på en rem nu! haha !=)

Sofy sa...

Åh vad bra det lät! Vilken toppenfest!

Kram

Anonym sa...

haha jag fattar inte att jag orkade alltså... men spriten hjälpte ju till en hel del. och det var kul att dans the running man och mc hammer koreografi! ^-^

å skönt att man inte var ensam om att vara svartklädd nej... ;)

kul att ses! vi ska packa oss ner till gbg snart, bara man får in lite pengar!

kram!

Löpning & Livet sa...

ingela: haha nej jag är väldigt imponerad av dig! är iofs ganska imponerad av mig själv också som var uppe till halv fem, det händer inte så ofta nuförtiden när man är gammal :) Att dansa var superkul! Ja kom hit vettja! Så vi kan dansa lite mer :) Och sjunga singstar om vi hunnit köpa nåt!