tisdag 12 februari 2008

Mitt nya supermellanmål

Jag har ett nytt favorit mellanmål! Just nu sitter jag och laddar inför kvällens spinning med en av varianterna. Brukar variera mellan olika bär och/eller frukter, men just nu är det mango som gäller. Gör så här:

1. Blanda valfri mängd kesella i en skål. Jag brukar ta ungefär två tredjedelar kesella lätt med en tredjedel kesella jordgubb & lime.
2. Tärna mangon (eller nån annan frukt) och lägg i skålen.
3. Strö över lite solrosfrön.
4. Ät och njut! Gärna med en kanna te till!


11 kommentarer:

Sofy sa...

MUMS!

Jag har börjat köra på "byggarvarianten" ha, ha..dvs, att jag köper Milbonas kvarg på Lidl, 500 g för 12 kronor, till skillnad från arlas kesella som kostar runt 14 kr för 250 gram.

Ett tips om du vill spara några kronor. Jag tycker milbonas smakar precis lika bra! ( Har dessutom börjat blanda den med lite funlight jordgubb, då kan man spara på kesella jordgubb/lime men ändå få till god smak...gillar inte det här med aspartam, men det får funka ändå.)

Gött lät det verkligen!

Em Löfgren sa...

Thanx för tipset!!! låter gott! nyttigt, exotikt och lyxigt!!

Löpning & Livet sa...

OK, kanske får ta en tur till lidl nån dag.. Jag gillar inte heller sötningsmedel.. Även fast det vad vi vet idag inte är nån fara med små mängder försöker jag undvika det.. Dricker dock cola zero iblnad (light blev äcklig när de började med sukralos) Och funlight gillar jag inte! Tycker det smakar konstgjort på nåt sätt.. Men man kan ju alltid smaksätta kesellan med sylt och limejuice.. Det ska jag nog testa!

emliscios: Jepp det är gott, nyttigt, exotiskt och lyxigt :)

J sa...

Gott gott gott! Mango är en totalfavorit! Blir sååååå löpningssugen när jag läser din blogg.... Längtar tills jag hinner, dvs tentan är över!

Löpning & Livet sa...

j: För tillfället är jag helt beroende av mango :) Jobbigt med tenta! Hoppas det går bra så du kan fira med en löptur efteråt! :)

Anonym sa...

Wow... lätt gott, kan tänka mig att det är änuuuu godare i sommar efter en löprunda i lagom solsken!

Karin sa...

mums va gott det låter! Kesella har jag saknat....vet inte än om min mage gillar det bara.
Hoppas du får kul på spinningen ikväll och att du hittar rätt fokus och feeling!

Löpning & Livet sa...

anna: ja det kan jag också tänka mig!

nike: Spinningen gick sådär.. var inte världens bästa instruktör.. men det var skönt att få cykla lite!

lina sa...

Åh, det låter ju hur gott som helst! Bra tips!!!

Anonym sa...

MUMS!

Löpning & Livet sa...

lina & bille: Jo.. funderar på att testa kesella vanilj också.. Eller så kan man ju kanske bara smaksätta den naturella kesellan med vaniljsockér..