måndag 18 februari 2008

Omplanering

Sol, värme och vårkänslor. Som gjort för ett långpass. Därför planerar jag om veckans träning lite och hoppar i löparkläder och ger mig ut på en cirka en och en halv timme lång tur. Krafttag kan jag träna imorn. Då kanske det regnar och då vill jag ändå inte springa långpass. Ska bara dricka nåt glas vatten och få mig nåt kolhydratrikt först!

3 kommentarer:

Puma sa...

härliga förutsättningar för långpass! heja heja!

Anonym sa...

Låter härligt! Själv petade jag in mitt långpass i morse innan solen gått upp, bara för att jag trodde jag skulle på afro ikväll. Sen när jag precis kommit hem, ringde dom och sa att afron var inställd! Missat solen helt i onödan alltså!

Löpning & Livet sa...

puma: ja verkligen helt perfekt! kändes verkligen som vår och det var så himla skönt att slippa bylta på sig så mycket kläder!

anna: Åh typiskt! Men du kanske hinner klämma in en kort promenad eller en cykeltur i solen istället?