måndag 18 februari 2008

Hemma igen

Att planera om träningen och ge mig ut på långpass var det bästa jag gjort på länge! Det kändes lite segt i början och jag hade lite håll till och från, men efter några km kändes det bara bra. Det enda negativa var att pulsen var lite högre än normalt, men det fick jag förklaringen på senare; jag sprang tydligen lite snabbare än jag brukar på långpass. Konstigt, för det kändes som om jag sprang jättesakta.. Jaja det var ju bra. Så särskilt snabbt gick det väl föresten inte ändå, men det ska det ju inte heller. Lyckades skrapa ihop 14,5 km och det tog 81:30 min, alltså en hastighet på ca 5:37 min/km. Det är ungefär vad jag brukar springa min 14 km runda på så alltså sprang jag lite snabbare idag trots många och långa backar. Så jag är nöjd och glad! Ibland är jag väldigt lättroad.. och på tal om nåt helt annat smakar min nya vaniljgainer precis som mina my little ponys luktade.. haha..

10 kommentarer:

Susanna sa...

Haha, konstig paralell =)

Sofy sa...

Ha, ha, ha...hur fasen blir det. Äckligt? Jag minns mest att de luktade plast jag.

Det där långpasset lät himla härligt. Åh. jag vill också! Ska nog faktiskt försöka hinna springa nån dag den här veckan...när nu ska jag ska få tid till det...äsch, vi får se.

Kram

Anonym sa...

Jag köpte grönt glitter till mina ögon igår, och då sa min kompis att han påmindes om My Little Pony när han såg färgen på det...
Många MLP-referenser nu! =)

Löpning & Livet sa...

susanna: haha ja jag förstår inte riktigt varför jag kom att tänka på det helt plötsligt :)

sofy: den är rätt god faktiskt :) Ja det var superskönt med lite vårvärme! Hoppas knät håller så du kan springa långpass själv snart!

funrun: haha, konstigt.. de kanske gör comeback snart eller nåt :)

Karin sa...

Duktigt att ge sig ut på långpass! Du är ju riktigt snabb! Du springer dina långpass på samma fart som jag springer mina kortdistanspass! hrm...ja får nog träna mer intervaller =)

Löpning & Livet sa...

nike: tack! :) jo intervaller är bra men jobbiga. Blir alldeles förlite av dem tyvärr.. Men nu när jag följer Szalkais halvarathonprogram kommer det väl bli en del nu framöver.. Imorn blir det tex backlöpning.. Jobbigt, men kul!

Anonym sa...

14,5km?! Shit vad imponerad jag blir av dig. Jag har i och för sig bara sprungit sen mitten på januari men än så länge tar jag mig bara runt 5km rundan. Du är inspirerande!

Löpning & Livet sa...

emelie: Tackar för berömmet! :) Om några månader kommer du också kunna springa långt, jag lovar!

Anonym sa...

Ja just det.. DEN lukten! Riktigt mycket 80-talsnostalgi :)

Löpning & Livet sa...

rubusarcticus: haha verkligen 80-tal!