söndag 10 februari 2008

Vilosöndag

Jag tror mina chokladrutor uppskattades. Tillsammans med lite vispgrädde avnjöts de som tillbehör till mojitos och strawberry daquiris. Gott! Ute var det ganska kul, lite seg musik emellanåt men när vi lyckades tjata till oss Never die med Strip music var kvällen gjord. Sjuk bra låt! Och sen spelades faktiskt flera bra låtar på rad.. Pet Shop Boys, Säkert, New Order, Depeche Mode och massa annat bra.. Men nu blir det nog ingen utgång på ett par veckor. Nästa helg åker vi ju till Östergötland på bröllopsfest och sen jobbar jag två helger i rad. Men det är bra, om det blir för ofta så tröttnar jag.

Dagen kommer gå i vilans och slappingens tecken. Tänker parkera mig i soffan framför några avsnitt av Greys Anatomy och kanske lite vinterstudio. Om jag orkar ska jag gå till Ellens jobb och få grats kaffe och kanske en sista semla. Tror det blir den sista iallafall.. har ätit tre stycken hittills och det känns som att fyra per år är en bra siffra..

Imorn börjar en ny träningsvecka och medmin nyfunna motivation i kroppen känner jag att det kommer bli en bra vecka. Bara tre löppass enligt schemat, men det känns ganska bra, då kan jag hinna klämma in lite mer spinning! Trevlig söndag på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en härlig vilodag med Greys!

Löpning & Livet sa...

bille: ja det var det faktiskt, trots att jag var lite lätt bakis :)