onsdag 20 februari 2008

Supervila

Idag är det en laddabatteriernadag. Jag har sovit till halv tio, alltså tio timmar, och kommer nog inte göra nåt jobbigare än att gå några hundra meter för att fika med Ellen. Eller just det.. Vi ska ju tvätta och handla.. Damn där försvann den planen.. Men förutom det då, så ska jag mest ligga i soffan, sitta vid datorn (det gör jag ju i och för sig hela tiden annars också) läsa och kanske planera lite inför flytten. Fast bara roliga saker som exempelvis hur vi ska möblera, vilka fina saker vi ska köpa och sånt! Jag längtar tills vi flyttat färdigt och bara kan börja njuta av vårt nya bo!

Jag har träningsvärk lite här och där idag efter gårdagens styrkepass. Tränade tillsammans med Martin vilket var väldigt längesen! Fast det gick sådär.. Jag var ofokuserad och så var det så sjuk mycket folk! Jag är van att köra styrkan på jobbet på förmiddagar när det är max fem personer där samtidigt som mig. Men igår var vi på Fysiken (mitt kort har inte gått ut än, det är därför jag har gymkort på ett annat gym än det jag jobbar på) och där var det nog mer folk än vanligt tror jag. Så himla irriterande att vänta hela tiden! Och så blir vi alltid lite ovänner när vi styrketränar ihop. Jag försöker få Martin att köra mer med fria vikter, något som han inte kan så jättebra, och när jag föröker lära honom och han inte förstår/kan så blir han lite arg, haha. Han hatar, precis som jag, att inte kunna saker från början. Precis som jag vill han vara proffs direkt liksom :)

Nä nu ska jag borsta tänderna, sminka mig och fixa håret, man vill ju vara fin när man ska fika med en av sina bästa vänner! Kanske kan jag måla naglarna också, det gäller att passa på nu när jag har all tid i världen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det smakade inte jättegott! :-)

Vad kul att du ska på Blogger bootcamp också. Då ses vi där!

Em Löfgren sa...

skönt med supervila!! det ska jag göra imorgon!! härligt! =)

Sofy sa...

Mysigt det låter, minus tvätta då... som ju aldrig är kul.
Skönt med superdupervila. jag känner själv att jag snart är i behov av en sån dag, mest för att koppla bort att det "hela tiden är nåt som ska göras"...bara lägenheten och flyttenär avklarad så... Kram

Löpning & Livet sa...

elin: kan tänka mig det :) Ja jag längtar!!

emliscious: ja det behövs ibland!

sofy: ja man måste ta sånna dagar! Egentligen borde jag söka massa jobb, men idag ska jag inte tänka på det alls, utan bara ta det lugnt!