måndag 25 februari 2008

Nya lägenheten och middag

Var nyss ute på en liten promenad i solen och då kom jag på att jag skulle ta en sväng förbi vår blivande lägenhet och kolla hur innegården såg ut. Vi glömde nämligen det när vi var där och kollade lägenheten. Hur den var? den var perfekt nästan! En liten grillplats och lite gräsplättar här och där som man kan sitta och sola på. Eller solen kanske inte når in? Jo det måste den, jag vill ställa ut våra utemöbler och äta frukost i gräset på sommaren! Återstår att se, men jag hoppas! Och längtar tills vi ska flytta!

Handlade lite grejjer på hemvägen och precis efter att jag bestämt mig för att gå hela vägen hem började det såklrt ösregna. Typiskt min otur.. Kunde ju tagit en vagn men jag orkade inte gå tillbaka till hållplasen och vid nästa var jag ju typ hemma så jag valde att bli blöt istället. Men efter att ha ätit en middag bestående av en improviserad tomatsåsgryta med kikärter, champinjoner, vitlök, lime, currypasta och lite andra kryddor tillsammans med kornris och broccoli/gulmorotsblandning, är jag glad och nöjd igen. Och laddad inför uthållighetsstyrka!

Inga kommentarer: