söndag 3 februari 2008

Jobb- och bloggsöndag

Jag har varit borta från bloggvärlden sedan i fredags kväll, så när jag loggade in på bloggkoll hade jag 57 nya inlägg att läsa! Så den senaste timmen har jag iallafall inte haft tråkigt här på jobbet. Det kan lätt bli det så här på söndagar, speciellt på förmiddan när det inte är några pass och speciellt här på Lindholmen där det inte är lika mycket folk som tränar. I Majorna däremot (jag jobbar på två gym som har samma ägare) brukar det vara lite mer folk och det var det verkligen igår när vi hade öppet hus där. Det var kanske inte så mycket mer folk där och tränade än vad det brukar vara, men massor av folk som köpte träningskort nu när det var sista dagen för vår 2 för 1 kampanj. Typiskt att folk alltid är ute i sista sekunden jämt.. Så eftersom jag hade att göra precis hela dagen, jag satt nog inte ner en enda gång (om man bortser från de få toabesök jag hann klämma in) på nio timmar, blev det inget bloggande eller bloggläsande igår.

På kvällen var det ju dags för lite fest vilket var kul. Trevligt att träffa lite folk och dricka lite vin! Jag följde dock inte med ut eftersom jag skulle upp och jobba och det var nog tur för jag är lite bakis nu. Inte så farligt, men jag är lite seg i hjärnan (och lite darrhänt, spillde just ut kaffe över hela tröjan) känner jag.. Så det kanske inte blir nån löpning ikväll.. Hade ju planerat in lite lätt distans när jag kommer hem från jobbet vid åtta ikväll, men med tanke på att jag drack några fler glas vin än jag tänkt mig (som vanligt) och ska upp halv fem imorn så kanske jag behöver vila och komma i säng tidigt. Jag får helt enkelt se hur det känns.

3 kommentarer:

Sofy sa...

Hej tejen! Låter smart att vila och tanka kroppen med energi tycker jag. Äsch..ett glas vin mer eller mindre, vad gör det om 100 år, dessutom var det ju kul på partyt, eller!?

När flyttar ni till nya lyan?
Kram!

Karin sa...

Tjena. Jo det är super att ha en löparkollega, blir så mkt lättare och roligare när man är två!
Hur går det med din löpning? Var nog klokt att vila igår om du var bakis!

Anonym sa...

Jag blir superseg även om jag bara dricker pyttelite!