tisdag 19 februari 2008

Tom i hjärnan

Idag är jag tom i hjärnan, har ingen fantasi och kan därmed inte skriva om nåt kul. Men jag kan ju meddela att jag är ledig imorn! Min enda ledig dag den här veckan så då ska jag sova länge! Ingen mobil ska få störa min sömn, jag ska vakna utav mig själv. Om jag inte vaknar när Martins mobil ringer förståss.. Fast då kan jag ju njuta av att jag slipper gå upp! Fast det är lite konstigt det där; när min mobil ringer vaknar jag direkt, ibland redan innan den börjar låta, precis när den börjar vidrera, men Martins mobil vaknar jag oftast inte av. Och han brukar inte vakna av min. Konstigt! Som om kroppen vet när den inte behöver gå upp! Är den verkligen så smart??

3 kommentarer:

lina sa...

Kroppen är nog smartre än vi tror:)

Anonym sa...

Hoppas du får en skön ledig dag!!

Löpning & Livet sa...

lina: ja den är väl det :)

bille: ja! det hoppas jag med :)