söndag 24 februari 2008

Rekord

I och med mitt lätta distanspass i morse har jag nu slagit mitt gamla km/vecka rekord med 1km. Det nya rekordet lyder nu 52km! Ingenting i jämförelse med dom proffsiga, I know, men dom kan man ju inte jämföra sig med. Jämfört med mig själv är det bra så jag ska vara nöjd och glad hela dagen på jobbet nu. Och föresten, rekord är ju till för att slås så det är bara att fortsätta jobba på! Ha en skön söndag mina vänner!

7 kommentarer:

Em Löfgren sa...

jätte impnerande rekord!! denna vecka har jag kitat 7.2 km!! woooohooooo!! hahaha

Löpning & Livet sa...

emliscious: men du har ju också slagit nåt slags rekord! från 0 till 7,2km är inte illa det heller!

Felicitas sa...

Härligt jobbat!! :D

Och man måste ju försöka sluta att jämföra sig med någon annan än sig själv.. Lättare sagt än gjort!! ;D

Karin sa...

Grattis till rekordet! Visst är det kul att slå rekord, och man kan alltid jobba mot nåt nytt! Njut nu av din prestation! =)

Löpning & Livet sa...

felicitas: Tack! Jo man bort öva på det!

nike: Tackar! :)

Anonym sa...

Grattis till rekordet! Riktigt fin löparvecka det!

Löpning & Livet sa...

river: tackar :)