tisdag 11 mars 2008

Update

Nu är jag mycket gladare!! Genomsnittstiden för själva snabbdistansen blev 4,55 min/km (12,2 km/h)!!! Visst, det kändes som att jag fick upp ett rätt bra tempo, men inte så här bra! För att vara jag är det superbra ju!! Nu måste jag nästan fira med att köpa nåt fint till mig själv :)

6 kommentarer:

Felicitas sa...

Åh, scheissebra sprungit!! Du är ju snabb som attans tjejen! :D

Karin sa...

Grattis! Det är ju supersnabbt! =) Bra att du tog bort uppv och nedv, så du fick den verkliga farten under snabba delen av passet!

Unknown sa...

Men åh vad snabbt, bra jobbat! Grattis!

Löpning & Livet sa...

alla: tack tjejer, era kommentarer värmer verkligen! Nu blir jag peppad att springa ännu snabbare :)

TheLoonyNail sa...

oj det var snabbt! Bra jobbat :)

Löpning & Livet sa...

vargungen: tackar :)