fredag 21 mars 2008

Vill ha!!!


Polar RS200sd jag vill ha dig!

Intervallerna gick skitdåligt så dom vill jag inte skriva om. Bara att glömma och gå vidare! Imorn måste mina trötta, stela och stumma stackars ben få vila. Så mycket kan jag iallafall säga.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Varför inte en Garmin Forerunner? Jag har använt min nu när jag åkt längskidor också och den visade 10 km på exakt samma plats både idag och igår. Tänkte att den inte skulle hänga med i svängarna när det går snabbt i nerförsbackar och sånt, men tydligen. Jag har en Polar (F4 heter den kanske?) som jag använder inne på gymmet. Den fungerar bra den också :)

Löpning & Livet sa...

river: jo kanske det, vad kostar den då? Jag har en polar F6 (rosa såklart, utseende är viktigt, haha) som jag tycker funkar jättebra, men nu har jag kommit på att jag vill ha en pulsklocka som kan ta mellantider och mäta distans.. Har hört mycket bra om RS200sd men har visserligen inte kollat upp nåt annat än polar.. finns säkert jättemånga bra modeller1 (Fast jag undrar om de är lika snygga =))

Löpning & Livet sa...

River: Var inne och kollade lite på garmin nu, men jag tycker att den ser lite för klumpig och stor ut.. Fast om den mäter distans via gps så är den säkert mer tillförlitlig än en polar med fotpod.. hm.. får fundera lite :)

Anonym sa...

Vad jag förstår så är GPS mer säkert än en foodpad. Många sa att den var så stor men när man har den på armen så känns den inte speciellt stor. Den är inte speciellt tung, men något större än en normal klocka. Men då finns det ju väldigt mycket rolig fakta inne i den. Jag köpte min på Löplappet och där kostade den 3000 kr. Man kan få den billigare om man beställer från nätet någonstans, men jag betalde hellre ett par hundra extra ifall den skulle börja krångla så att det bara är att gå in i butiken så dom får skicka iväg den.

Löpning & Livet sa...

Ok.. ja jag får kanske kolla in den lite sen när jag har råd att köpa en ny klocka! Just nu mitt i allt flyttande är det lite tomt på kontot :( Men i sommar,när man får tillbaka lite (förhoppningsvis mycket) skattepengar ska jag försöka få råd!