onsdag 5 mars 2008

Motiverad

För tillfället är jag väldigt väldigt motiverad till att ta tag i mina och Ellens starta eget-planer! Känner att jag måste komma vidare nu och även om det inte är nåtgot som kommer gå att leva på, iallafall inte till en början, så vill jag verkligen få jobba med det jag älskar mest! Idag efter jobbet åker jag hem till Ellen där vi ska försöka komma igång lite mer med planeringen. Synd bara att allt tar tid. Jag har ju noll tålamod med saker och vill att allt ska hända på en gång och helst utan att jag behöver anstränga mig :)

Det lutar även åt att det blir magisterår för mig till hösten. iallafall om jag inte fått drömjobbet innan dess, vilket jag inte finner särskilt troligt. Kommer bli sjukt jobbigt att skriva uppsats igen men på nåt sätt får jag väl ta mig igenom det. Även om en magisterexamen inte automatiskt leder till att det blir lättare att få jobb så skulle det kännas så skönt att veta att man har läst allt inom ramen för utbildningen och sen även har möjlighet att forska. Inte för att jag tror att det är något jag kommer vilja göra, och det är nog svårt att komma in på forskarutbildningen, men det skulle kännas bra att iallafall ha möjligheten!Ps. Om man har ett företag blir det billigare att köpa dator, ytterligare en anledning att komma igång, hihi..

6 kommentarer:

Susanna sa...

Du får inte berätta att det är jobbigt att skriva uppsats, jag ska just börja med min c-uppsats. Nu blir jag nervös :)

Löpning & Livet sa...

susanna: haha, men det är kul också :) Vad ska du skriva om?

Anna (Orka mera) sa...

Åå, nu blev jag nyfiken. Vad är det ni ska starta eget inom?

Sofy sa...

Jag vill bli din första kund. PAX!

(eller vänta...inte om ni vänder er mot att besegra fetma eller ätstörningar. Vill inte hamna i endera hörnet.)

Kram

lina sa...

Blir också nyfiken! Kör hårt säger jag bara, och lycka till!!!

Löpning & Livet sa...

anna & lina: utan att säga för mycket så här i början så kan jag väl säga att det i huvudsak kommer vara inriktat på kost för att nå olika mål.. Vill inte avslöja för mycket innan vi är igång, men då kommer jag ju såklart att berätta mer! :)

sofy: självklart får du bli vår första kund! :) Och nej, vi tänker varken ge oss in på att bekämpa fetma eller ätsörningar, iaf inte till en början, haha.. Det blir när vi blir stora och kända =)

lina: tack för lyckönskningen! det ska bli kul att komma igång!