tisdag 11 mars 2008

Brist på fantasi

Usch jag har kommit in i nåt tillstånd där jag har noll fantasi och inspiration till att skriva. Det bara blir så ibland och jag vet inte varför. Rätt som det är så har jag helt plötsligt tusen saker att berätta och orden bara kommer automatiskt, så ha lite tålamod med mig.

Kan iallafall berätta att gårdagens träning gick bra, benen var förvånansvärt pigga och glada. Cyklingen var skön och jag lyckades ta det såpass lugnt att pulsen höll sig under 80%. Snabbdistansen gick också bra, dock blev inte genomsnittsfarten superbra, den hamnade på 5:20 min/km tror jag, vilket dels berodde på att jag värmde upp i hela 18 min (plus 6 min nedvarvning) och dels på att rundan jag valde är ganska backig. Under de ca 32 minuter jag sprang själva snabbdistansen kändes det dock som att jag höll ett bra tempo. Jag ska nog gå in på funbeat och mäta upp sträckan och se vad genomsnittstiden blev om man räknar bort uppvärmingen och nedvarvningen! Smart tänkt, då kanske jag blir lite gladare :)

Inga kommentarer: