fredag 21 mars 2008

Vinter på våren

Nu har det blivit vinter här i Göteborg. Den första snön som legat kvar mer än några timmar har änlänt just precis när jag trodde att det var vår på riktigt. Jaja, jag gillar ju snö så lite kul är det ju. Fast jag gillar inte att springa i snömodd och snöstorm. Det gjorde jag ändå i morse (förmiddags?) vilket jag är väldigt nöjd över. Gav mig ut på lite lätt distanslöpning innan frukost och trots att klockan var runt halv tio när jag gick ut så var det helt öde i hela stan. Konstigt hur allt bara kan dö sådär bara för att det är lite snö ute och för att det är långfredag (?).

Passet gick iallafall oväntat lätt med tankte på att jag styrketränade och drack två glas vin igår (ja inte samtidigt alltså :)). Jag brukar inte ha så mycket energi när jag springer på tom mage men idag kändes benen förvånansvärt pigga. Åt visserligen några små godisar som var kvar sen vår vinkväll igår så det kanske var det som gjrde susen för benen. Iallafall mentalt, det är nämligen lite så jag funkar tror jag :)

Ikväll blir det förhoppningsvis lång intervall. Beror lite på hur kroppen känns, hur vädret är och om det dyker upp nåt annat som lockar så här på långfredan.

2 kommentarer:

Karin sa...

Kul att du kom ut på löprunda! Ja visst är det tomt ute idag!
Långfredagen är ju perfekt att bara trycka in massa träning på! =) Ha så kul på intervallerna ikväll!

Löpning & Livet sa...

nike: ja det var riktigt ödsligt.. fast det är bara skönt iofs :) Intervallerna var hemska, men nu är de avklarade! Jag kommer att somna skönt i soffan ikväll =)