onsdag 12 mars 2008

Namn

Idag bara kom det. Från ingenstans bara ut ur munnen liksom. Första delen ur min och andra delen ur Ellens. Så nu har vi ett namn på vårt framtida företag! Förhoppningsvis, måste bara kolla så att det inte är upptaget redan. Hoppas hoppas! Tyvärr kan jag ju inte avslöja det än, men tids nog så! Imorn blir det lite mer planering så vi kommer sakta men säkert framåt!

Magen kurrar (trots att den fick en hel påse godis förut) så det är väl bäst att jag försöker fundera ut någonting att äta till middag.. Den här veckan har det varit lite värre med fantasin, men jag får försöka tänka ut nåt bra som går att göra på få ingredienser. Kylen börjar nämligen bli tom nu igen. Man kanske skulle uppfinna ett kylskåp som började tillverka mat.. :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad spännande! Namn brukar ju vara det svåraste, vilket tur att ni hittat ett som känns bra. Och uppfinner ni ett matlagande kylskåp så har ni nog framtiden säkrad :)

Anonym sa...

andens!? =)

Löpning & Livet sa...

anna: jo det är jättesvårt! Och jag antar att man skulle bli ganska rik då ja :)

funrun: nja inte riktigt :)

Anonym sa...

jag glömde visst att skriva att jag tycker det är så kul att ni håller på och 'startar upp'! Jag var också på väg en gång i tiden, men det föll på bristande kontakter i sthlm (dit jag var på väg att flytta) - och nu är jag en vanlig knegare! =)

Löpning & Livet sa...

funrun: jo det är ju svårt det där.. vi förväntar ju oss inte att kunna leva på det, iaf inte till en början.. vi har ju båda job vid sidan av.. vi har lite kontakter sen arbeten och uppsats i skolan som vi kommer ta kontakt med först, och sen får man väl försöka utöka sitt kontaktnät.. hoppas hoppas att det kan funka!