lördag 15 mars 2008

Jobblördag och trötta ben

Det känns som jag jobbar varje helg, men det gör jag ju inte. Bara varannan plus lite mer ibland. Störande att alltid jobba när alla andra är lediga! Och inget ob-tillägg får jag heller. Störande!! Jaja, är ju inte direkt särskilt ansträngande en helt vanlig lördag som denna, för närvarande är det bara 5 personer här och gymmar. Om en halvtimme börjar ett step-intervallpass, men där är det inte många inbokade så jag tycker lite synd om instruktören som ska ha det, kan inte vara särskilt kul att ha pass för 3-4 personer.. Fast jag måste erkänna att det är rätt skönt att det är lite folk här, då kan jag sitta här i lugn och ro framör datorn och msna, facebooka, läsa bloggar och blogga. Sen kan jag gå runt och pyssla lite, städa lite, tvätta lite och annat som man inte hinner med på vardagarna.

Idag är det föresten vilodag igen, och tur är nog det för när jag skulle gå upp (det är en väldigt lång trappa upp till gymmet!) och sätta på lite tv´s och tömma lite papperskorgar förut kände jag att benen var väldigt trötta! Det känns inte så mycket när jag bara går omkring, men att gå i långa trappor gillar dom inte! Ingen träningsvärk sen styrkan igår dock (bara lite i ryggen) men mjölksyra fick jag redan efter några trappsteg :)

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Martin ska iväg till en kompis och se hockey (åh vad jag längtar tills slutspelet är över (alt HV71 slås ut (själv håller jag på Färjestad såklart!!)) så att jag slipper konkurrera med ett hockeylag om uppmärksamheten!) så honom kan man ju inte umgås med. Har bjudit över några vänner, men alla verkar ju vara upptagna med annat. Men vi får väl se.. Vad hittar ni på idag?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att du inte gillar alla winegum....det gör det hela lite mindre jätteonyttigt! :-)

Anonym sa...

Längtar tills slutspelet är färdigt!??? Är du sjuk? Det är ju nu det roliga börjar! Se nu till att knäppa på Canal + ikväll och heja på Färjestads 85:a!! Vi FÅR inte torska mot fisklaget! ;-) Puss

Löpning & Livet sa...

elin: fast jag äter nog dom andra ändå när de svarta, röda och gröna är slut haha :)

marie: ja, jag känner på mig att det kommer gå dåligt för fbk :( Nåt tv tittande blir det inte, jag har roligare saker för mig :) Men hejjar gör jag ändå!!