torsdag 6 mars 2008

This is me

Jag får väl också fixa den där listan då.. This is me:

Träning
♥ Löpning
♥ Utförsåkning och ridning (fast det får jag aldrig utöva tyvärr)
♥ Spinning
♥ Krafttag (pump)
♥ Styrketräning

Kärlek
♥ Min älsklingspojke
♥ Mina vänner
♥ Familjerna (pappafamiljen och mammafamiljen)
♥ Vovvarna
♥ Bullterriers och Bassets

Mat
♥ Pappas italienska rätter - massvis med olivolja, men oj så gott!
♥ Mammas ädelost- och rosepepparkyckling (fast med quorn då)
♥ Mina amerikanska bärpannkakor
♥ Godis
♥ Indiskt

Kläder
♥ Klänningar
♥ Kjolar
♥ Tights & tunikor/långa tröjor
♥ Träningskläder
♥ Mina svarta sköna byxor (typ jeans)

Framtiden
♥ Fin lägenhet
♥ Drömjobb
♥ Bullterrier och kissemiss
♥ Bäbis
♥ Häst

3 kommentarer:

Anonym sa...

En kille på axeln, det kan bli tungt! :-)

Sofy sa...

Hi, hi... oj, jag borde haf med paj och muffins på min matlista...de söta varianterna alltså... he, he... den här sockerfria tillvaron har personlighetsförändrat mig så jag glömt vad jag gillar, aj, aj.... nåja, kommande vecka är det semester= efterrätt!

Kramen

Löpning & Livet sa...

elin: men effektivt :)

sofy: hihi.. om jag skulle räkna upp allt jag gillar skulle det bli en lång lista, jag är ju som sagt ett matvrak :) Låter illa det där med personlighetsförändringen, är nog dags för lite sötsaker nu! :)